DeBerendokter.nl Geld

                                                                                                    PRIJZEN

 

                                                   (De prijzen gelden voor een gemiddelde teddybeer van ca. 30 cm lengte.)

 

Het is bijzonder moeilijk een precieze, definitieve prijsopgave te doen omdat niet altijd van tevoren duidelijk is hoe lang het herstel van Beer precies gaat duren; de genoemde prijzen zijn dus slechts een schatting.
Het is voor De Berendokter makkelijker een inzicht te krijgen in de kosten die het verblijf met zich zal meebrengen, als u de problemen van Beer duidelijk omschrijft en eventueel een of meer duidelijke foto’s meestuurt met uw e-mailbericht.
Als regel duurt een verblijf in Het Berenlogement twee weken, waarna Teddy op zijn/haar paasbest en met een stralend humeur naar huis kan!
Zó wordt het berenleven weer een picknick! (En nu we het daar tóch over hebben: kijk ook eens bij de knop 'Picknicktijd!' in het menu, of klik op de link hierna:
https://www.deberendokter.nl/picknicktijd .)

 

Het verblijf begint met:
- Een heerlijke badderbeurt (inclusief drogen/föhnen en kammen/borstelen);  tussen  € 5,00  en  € 17,50. (Is niet alleen afhankelijk van grootte, maar ook van o.a. vachtsoort en mate van 'vervuiling'.)

DeBerendokter.nl Badeendjes

Veel voorkomende kwaaltjes:


- Help! Mijn oor zit los!  Vastzetten van één van Teddy’s oren:  tussen  € 5,00  en  € 10,00.

- Er zit opeens een scheurtje/gaatje in mijn vachtje!  Herstellen van één naadje/scheurtje/gaatje in Teddy’s vacht:  tussen  € 5,00  en  € 10,00.

- Ik ben te mager geworden!  Bijvullen van vulling (katoen, fiberfill, houtwol):  tussen  € 10,00  en  € 15,00   +   € 1,50 per 50 gram benodigde
   vulling.

- Ik ruik niet meer zo goed!  Herstellen/vervangen van borduurwerk aan neus/mond van Beer:  tussen  € 5,00  en  € 10,00.
    Vervangen van neus van kunststof:  tussen  € 10,00  en  € 15,00.

- Ik zie niks!  Vervangen van oogjes (glas of kunststof):  tussen  € 15,00  en  € 20,00.

- Ik had toch altijd twéé oren?  Opnieuw maken van 2 oren (moeten natuurlijk gelijk zijn aan elkaar, vandaar steeds per 2):  tussen  € 15,00  en

   € 20,00 per paar.

- Ik geloof dat ik te hard heb gelopen…  Opnieuw maken van 2 ‘handpalmen’ of ‘voetzolen’ (moeten natuurlijk gelijk zijn aan elkaar, vandaar

   steeds per 2):  tussen  € 15,00 en  € 20,00 per paar.

- Hè? Waar is die andere nou?  Weer vastzetten van één (bijna) los pootje/armpje:  tussen  € 15,00  en  € 35,00.

- Huh? Hélemaal weg!?  Helemaal op opnieuw maken (en uiteraard vastzetten) van één pootje/armpje:  tussen  € 35, 00  en  € 50,00.

- Ik heb zo’n last van haaruitval!  Bijwerken van kleine kale plekjes in vacht, met zo goed mogelijk bijpassende, nieuwe vacht:  tussen  € 10,00  en  € 35,00.

- Diverse andere herstellingskosten:  in overleg.


Om terug te gaan naar de Homepage, klik op de link hierna: https://www.deberendokter.nl  (of op de knop ‘Home’ in het menu).