DeBerendokter.nl Teddyberen-picknick

Wist u dat al sinds 1988 ieder jaar op 10 juli teddyberenpicknickdag wordt gevierd (vooral in Amerika, Canada en Australië, maar ook in Europa)?
Neem Teddy op die dag mee naar buiten, zoek een rustig plekje met een mooi uitzicht, b.v. in een park of bos, bij een vijver, riviertje of meertje, en ga samen met Beer heerlijk picknicken!
Vooral niet vergeten om in de picknickmand te doen:
allerlei berensnacks, zoals sandwiches (evt. uitgestoken in de vorm van een teddybeertje) met pindakaas én honig (óf bosbessenjam), cupcakes, fruit, nootjes, koekjes etc., en véél thee en limonade!

Ook altijd leuk om een vlieger mee te nemen, of spulletjes om een (beren)speurtocht te organiseren.
Misschien is het een grappig idee om iets af te spreken met andere teddybeerverzorgers?

Zodra het weer het toelaat, gaat de Berendokter picknicken met de patiënten en/of de vaste bewoners van Het Berenlogement, of het nu 'teddyberenpicknickdag' is of niet! (Zie de foto's hieronder.)

Kom alvast in de picknickstemming met dit teddyberenpicknickliedje!

(Uit 1932, gezongen door Val Rosing, met het Henry Hall BBC Dance Orchestra.)

Of kijk naar dit leuke tekenfilmpje (uit 1989) over de jaarlijkse teddyberenpicknick:

https://www.youtube.com/watch?v=TfD9QU1qrm4

Heeft u een ideaal plekje gevonden voor een teddyberenpicknick?
Laat het de Berendokter weten via de link hierna:
https://www.deberendokter.nl/contact-voor-vragen-en-boekingen , of via de knop 'CONTACT (VOOR VRAGEN EN BOEKINGEN) ' in het menu, en stuur vooral een foto van uw eigen teddyberenpicknick mee! (Vertelt u er even bij of u het leuk zou vinden als uw foto eventueel op deze webpagina geplaatst zou worden?)


Om terug te gaan naar de Homepage, klik op de link hierna: https://www.deberendokter.nl  (of op de knop ‘HOME’ in het menu).