DeBerendokter.nl Reacties?

Bent u tevreden over de Berendokter en wilt u dit laten weten, of heeft u suggesties? Laat dan in het formulier hieronder uw berichtje achter!

(Het e-mailadres dat u invult, wordt niet op de website getoond.)

Reactie plaatsen

Reacties

monique wonink
2 maanden geleden

Mijn beertje van 42 was gepakt door mijn jonge pup
En de beren dokter heeft hem helemaal weer opgelapt
En hij heeft het super gehad bij de dokter maar is weer blij dat hij thuis bij zijn baasje is.dank je wel daarvoor dat ik weer beter ben 😘

Laura
2 maanden geleden

Bij mijn 30 jaar oude beer, Thomas, was zijn pootje eraf. Na een uitstekend verzorgd logeerpartijtje is hij weer goed verzorgd thuis gekomen met alle pootjes er weer aan.

Sanne DeHart - Ebbers
3 maanden geleden

Toen ik geboren werd kocht mijn vader vol trots een grote beer, die ik al die jaren bewaard heb. Nu, 32 jaar later, word ik zelf moeder en gaat deze beer naar de volgende generatie. Maar Beer was een beetje vies, en moet natuurlijk even volledig tot rust komen voordat de kleine er is. Via internet bij de Berendokter uitgekomen, en Beer is lekker verwent! Lekker wezen logeren en een heerlijk bad gehad! Bedankt voor de goede zorgen!

Bernadette Koopmans
3 maanden geleden

Mijn 60 jaar oude Beer is weer helemaal mooi! Zijn vacht is weer schoon en bruin. Zijn neus en zolen zijn hersteld, en hij bromt weer als vanouds. Heel fijn om dat geluid weer te horen... Dankjewel, Berendokter!

Bernadette Heinen
6 maanden geleden

We hebben onze ‘Beer’ recentelijk ondergebracht in het berenlogement in Wijchen. Beer, zo’n 62 jaar oud, werd een beetje krakkemikkig, slechtziend enz.
Het verblijf bij de berendokter heeft Beer heel erg goed gedaan. We hebben Beer inmiddels weer thuis mogen ontvangen en zijn ontzettend tevreden met het resultaat. Beer kan weer goed zien en kijkt weer helder uit de ogen, heeft weer kleur gekregen en de wondjes aan handen en voeten zijn genezen. TOP resultaat !!
We zijn erg blij ...

Gerda
7 maanden geleden

Zo blij dat ik via een serieuze zoektocht bij de berendokter ben uitgekomen. Ik kon er terecht voor het opknappen van een beertje van meer dan 70 jaar oud. Ze was beide oortjes kwijtgespeeld en ze rook een beetje muffig. De beer was van mijn moeder geweest en zij gaf het cadeau aan mijn dochtertje. Nu staat Beertje te pronken op de kinderkamer. Het was wel een stap om Beertje op te sturen aangezien we niet dichtbij woonden. Maar alles is goed gegaan. Beertje is perfect, met alle zorg van de wereld, opgeknapt. Heel erg bedankt! Wij zijn super content. :-)

Kelly
8 maanden geleden

Beer is al 6 jaar de beste vriend van onze zoon Quinn..
Helaas had hij een aanvaring gehad met de hond.
Beer had een flinke scheur in zijn kop en miste een oog. Quinn was zo verdrietig😢gelukkig kwamen we na een zoektocht op internet , de Berendokter tegen.
Wat zijn we blij met de goede zorgen van dr Mende.
En wat een fijn contact.
Beer is weer als nieuw en onze zoon weer helemaal gelukkig♥️

Truus
9 maanden geleden

Beertje zat al jaren morsig en ingezakt bij het hoofdeinde van ons bed. Hij is al 59 jaar een trouwe metgezel van mijn man, maar was wel erg verwaarloosd in zijn verzorging.
Eindelijk durfde ik de stoute schoenen aan te trekken en Beertje naar de berenkliniek van dr. Mende te sturen. Al in het eerste contact was ik gerustgesteld over de aandacht en verzorging die hij zou krijgen.
Op kerstavond werd hij weer herenigd met zijn baasje, die hem met ontroering in zijn armen sloot. Prachtig om te zien hoe een 60-jarige man zijn knuffel waardeert en daarmee ook het werk van de berendokter.
Dankjewel voor alles.

Jolande
10 maanden geleden

De Beer is super mooi geworden,
hij had geen oogjes meer en er waren naadjes los, en hij was heel vies, (beer was ook meer dan 50 jaar oud) en nu is hij weer stralend, een echte mooie oude beer zo hij hoort te zijn op zo'n leeftijd.
Dank je wel berendokter voor dit mooie vakwerk.

Hans Cobussen
10 maanden geleden

Wat hebben mijn twee beren het heerlijk gehad in het logement! Fris gewassen en wat herstelwerk geven ze de mogelijkheid dat ze weer 60 jaar mee kunnen! De twee kleindochters zullen er zeker voorzichtig mee omgaan!!
Bedankt voor de goede zorgen!!

Malvina
10 maanden geleden

Lieve dokter,

Ik ben zo blij dat ik Beer aan u heb toevertrouwd.
Het mail contact was zo fijn.
Liefdevol en met een knipoog.
Ik moest er af en toe even van slikken.
Het is niet niks om je knuffel weg te brengen.
Maar gelukkig waren het zorgen om niks.
Want na enkele tijd werdt Beer weer thuisgebracht door de postbode.
Gewassen, vertroeteld, een kleine ingreep hier en daar.
We kunnen weer genieten van Beer 2.0
Heel heel heel hartelijk dank!!

Groetjes, Malvina

Willibrord Koot
een jaar geleden

Mijn oude teddybeer van zeker 55 tot 60 jaar oud door De Berendokter laten opknappen en ik ben enorm blij met het resultaat. Hij zit weer prachtig in zijn vel en alles wat niet meer goed vast zat (of er zelfs volledig af lag) zit weer prima op zijn plaats, inclusief twee gloednieuwe, maar uitstekend passende oren. En dat alles voor een zeer schappelijke prijs.
Daarnaast heb ik genoten van de mailwisseling, waarin er over mijn beer werd gesproken als een levende patient. Enig!

A Arntz
een jaar geleden

Mijn 57-jarige (!) Beer heeft een facelift gekregen bij deze lieve Berendokter! Hij is er enorm van opgeknapt en heeft nog steeds zijn eigen lieve uitdrukking in zijn snoetje. Ik ben onder de indruk van het vakmanschap van de dokter en de lieve manier waarop ze met zo'n kostbaar bezit omgaat. Je kunt er zonder zorgen jouw beer naar toe brengen. En voor de kleintjes ook héél erg leuk, het logement ziet er schattig uit.


Om terug te gaan naar de Homepage, klik op de link hierna: https://www.deberendokter.nl  (of op de knop ‘HOME’ in het menu).