DeBerendokter.nl Reacties?

Bent u tevreden over de Berendokter en wilt u dit laten weten, of heeft u suggesties? Laat dan in het formulier hieronder uw berichtje achter!

(Het e-mailadres dat u invult, wordt niet op de website getoond.)

Reactie plaatsen

Reacties

Aurelie
9 maanden geleden

Bedankt voor het wassen en opvullen van Beer, erg blij mee! Daarnaast snelle service en goede communicatie

Nynke
een jaar geleden

Ella de beer is heel mooi geworden na haar logeerpartij bij de berendokter. Leuke ontvangst, vertrouwd gevoel dat er goed voor Ella gezorgd wordt. En ze was na 1 week alweer klaar om naar huis te komen en geknuffeld te worden.

Margriet
een jaar geleden

Met spanning mijn Beer weggebracht naar de Berendokter om hem te laten maken. Ik wist niet wat ik kon verwachten. Beer zou eerst een badje krijgen. Heerlijk voor hem maar ik vond hem zelf helemaal niet zo vies. Nou, toen ik Beer weer op ging halen was hij mooi lichtgeel. Ik was langzamerhand aan de "vieze" kleur gewent geraakt :-). Hij is mooi gemaakt en hij ruikt heerlijk! Ik weet niet hoe de Berendokter het voor elkaar heeft gekregen maar Beer ziet er nu jonger uit dan zijn 68 jaar! :-)
Heel erg bedankt voor de goede zorgen maar Beer is toch weer blij dat hij thuis is.
Groetjes Margriet

Noa
2 jaar geleden

Hartelijk dank voor de goede zorgen! Ik ben erg tevreden over de beer. Hij ziet er weer prachtig uit! Echt een aanrader!

Veronique
2 jaar geleden

We zijn heel blij dat onze oude Beer zo opgeknapt weer thuis is gekomen! Lekker weer een dikke buik en een mooi vachtje. Bedankt voor de goede zorgen. Goede service!

Cissy
2 jaar geleden

Hartelijk dank voor de goede zorgen besteed aan Beer.
Hij is weer helemaal opgeknapt en kan er zeker nog eens 60 jaar tegenaan!
Groet, Cissy

Will
2 jaar geleden

Bedankt voor het opknappen van mijn beer.
Hij ziet er ontzettend mooi uit!

Inge Prins
3 jaar geleden

Vorige week Dotje opgestuurd naar de Berendokter. Gister kwam ze alweer thuis!! En zo goed opgeknapt. Heerlijk fris en een paar maten meer!. Super super blij mee. Kan ons kleine meisje straks met oma’s beer slapen:)!

Ineke wilhelmus
3 jaar geleden

Heel mooi gelukt en heel fijne service

Ineke Spijkenisse

Rob
3 jaar geleden

Heel veel dank, berendokter.
Mijn beertje van 63 jaar oud is weer helemaal opgeknapt: Met veel zorg is hij weer stevig en schoon. Prachtig stukje werk. Hij krijgt een pronkplaats op de slaapkamer.

Majorie
3 jaar geleden

Mijn 38 jaar oude beer heeft een weekje in het Berenlogement gelogeerd en kwam herboren en als nieuw weer thuis!
Hele fijne en heldere service en communicatie.
Blij dat ik het heb gedaan,fijn om de emotionele en sentimentele waarde van je jeugdherinnering op te waarderen.Een aanrader!

Renate
3 jaar geleden

Beste Berendokter,
Bedankt voor het opknappen van mijn 32 jaar oude teddy. Hij heeft het erg naar zijn zin gehad en dat is ook te zien aan de kilootjes die hij mee terug naar huis heeft genomen. Hij is lekker in bad geweest en zit weer lekker in zijn vel.

Bedankt.

Marion Siegmund
3 jaar geleden

Beste Berendokter,
Kort voor Kerstmis 2020 ontving ik onze 78 jarige beer Freddy gerestaureerd en wel terug. Vooral de manier , met uiterste zorg en vakmanschap, heeft ons oude beertje weer een mooi en lief uiterlijk gegeven. Hij gaat zeker weer enkele jaren mee. Hartelijk dank.

Fei Fei
3 jaar geleden

Dear Bear Doctor,

Thank you for the wonderful make-over holiday at your clinic. I am now safely back home with my family and friends. Upon my arrival, they all gasped at my soft and pretty (and almost luxurious) fur that you have restored for me. Some of them kept asking for more photos of mine. They told me that I now look like a 6-year-old again. For a 21 year-old bear, this is really flattering.

I will never forget the wonderful time I spent with you and the other teddies, and I will pass by again in the future when I need a bath.

Love, Fei Fei

Barbara
3 jaar geleden

Vandaag is mijn 50-jarige Beer thuis gekomen na een verblijf in de kliniek van de Berendokter. Hij had namelijk nogal wat ouderdomskwaaltjes. Beer ziet er fantastisch uit. De Berendokter heeft echt liefde voor de beren die hij behandelt en dat zie je aan alles, van de website, tot de e-mailwisselingen tot het mooie eindresultaat. Het was me een genoegen en ik beveel de kliniek van harte aan!


Om terug te gaan naar de Homepage, klik op de link hierna: https://www.deberendokter.nl  (of op de knop ‘HOME’ in het menu).