DeBerendokter.nl Reacties?

Bent u tevreden over de Berendokter en wilt u dit laten weten, of heeft u suggesties? Laat dan in het formulier hieronder uw berichtje achter!

(Het e-mailadres dat u invult, wordt niet op de website getoond.)

Reactie plaatsen

Reacties

Aurelie
2 dagen geleden

Bedankt voor het wassen en opvullen van Beer, erg blij mee! Daarnaast snelle service en goede communicatie

Nynke
6 maanden geleden

Ella de beer is heel mooi geworden na haar logeerpartij bij de berendokter. Leuke ontvangst, vertrouwd gevoel dat er goed voor Ella gezorgd wordt. En ze was na 1 week alweer klaar om naar huis te komen en geknuffeld te worden.

Margriet
7 maanden geleden

Met spanning mijn Beer weggebracht naar de Berendokter om hem te laten maken. Ik wist niet wat ik kon verwachten. Beer zou eerst een badje krijgen. Heerlijk voor hem maar ik vond hem zelf helemaal niet zo vies. Nou, toen ik Beer weer op ging halen was hij mooi lichtgeel. Ik was langzamerhand aan de "vieze" kleur gewent geraakt :-). Hij is mooi gemaakt en hij ruikt heerlijk! Ik weet niet hoe de Berendokter het voor elkaar heeft gekregen maar Beer ziet er nu jonger uit dan zijn 68 jaar! :-)
Heel erg bedankt voor de goede zorgen maar Beer is toch weer blij dat hij thuis is.
Groetjes Margriet

Noa
10 maanden geleden

Hartelijk dank voor de goede zorgen! Ik ben erg tevreden over de beer. Hij ziet er weer prachtig uit! Echt een aanrader!

Veronique
een jaar geleden

We zijn heel blij dat onze oude Beer zo opgeknapt weer thuis is gekomen! Lekker weer een dikke buik en een mooi vachtje. Bedankt voor de goede zorgen. Goede service!

Cissy
een jaar geleden

Hartelijk dank voor de goede zorgen besteed aan Beer.
Hij is weer helemaal opgeknapt en kan er zeker nog eens 60 jaar tegenaan!
Groet, Cissy

Will
een jaar geleden

Bedankt voor het opknappen van mijn beer.
Hij ziet er ontzettend mooi uit!

Inge Prins
2 jaar geleden

Vorige week Dotje opgestuurd naar de Berendokter. Gister kwam ze alweer thuis!! En zo goed opgeknapt. Heerlijk fris en een paar maten meer!. Super super blij mee. Kan ons kleine meisje straks met oma’s beer slapen:)!

Ineke wilhelmus
2 jaar geleden

Heel mooi gelukt en heel fijne service

Ineke Spijkenisse

Rob
2 jaar geleden

Heel veel dank, berendokter.
Mijn beertje van 63 jaar oud is weer helemaal opgeknapt: Met veel zorg is hij weer stevig en schoon. Prachtig stukje werk. Hij krijgt een pronkplaats op de slaapkamer.

Majorie
2 jaar geleden

Mijn 38 jaar oude beer heeft een weekje in het Berenlogement gelogeerd en kwam herboren en als nieuw weer thuis!
Hele fijne en heldere service en communicatie.
Blij dat ik het heb gedaan,fijn om de emotionele en sentimentele waarde van je jeugdherinnering op te waarderen.Een aanrader!

Renate
3 jaar geleden

Beste Berendokter,
Bedankt voor het opknappen van mijn 32 jaar oude teddy. Hij heeft het erg naar zijn zin gehad en dat is ook te zien aan de kilootjes die hij mee terug naar huis heeft genomen. Hij is lekker in bad geweest en zit weer lekker in zijn vel.

Bedankt.

Marion Siegmund
3 jaar geleden

Beste Berendokter,
Kort voor Kerstmis 2020 ontving ik onze 78 jarige beer Freddy gerestaureerd en wel terug. Vooral de manier , met uiterste zorg en vakmanschap, heeft ons oude beertje weer een mooi en lief uiterlijk gegeven. Hij gaat zeker weer enkele jaren mee. Hartelijk dank.

Fei Fei
3 jaar geleden

Dear Bear Doctor,

Thank you for the wonderful make-over holiday at your clinic. I am now safely back home with my family and friends. Upon my arrival, they all gasped at my soft and pretty (and almost luxurious) fur that you have restored for me. Some of them kept asking for more photos of mine. They told me that I now look like a 6-year-old again. For a 21 year-old bear, this is really flattering.

I will never forget the wonderful time I spent with you and the other teddies, and I will pass by again in the future when I need a bath.

Love, Fei Fei

Barbara
3 jaar geleden

Vandaag is mijn 50-jarige Beer thuis gekomen na een verblijf in de kliniek van de Berendokter. Hij had namelijk nogal wat ouderdomskwaaltjes. Beer ziet er fantastisch uit. De Berendokter heeft echt liefde voor de beren die hij behandelt en dat zie je aan alles, van de website, tot de e-mailwisselingen tot het mooie eindresultaat. Het was me een genoegen en ik beveel de kliniek van harte aan!

Judith
3 jaar geleden

Hallo Berendokter,

Vandaag kwam onze oude beer weer naar huis.
Hij vertelde dat hij de operatie goed had doorstaan. Hij is weer de oude en kan weer jaren mee.
Super bedankt voor de goede service.Top!

Robbie
3 jaar geleden

Een tijdje terug bezocht ik een lokale kringloopwinkel en vond daar in de hoek van een glazen kastje een mooie oude teddybeer. Toen ik hem uit het kastje haalde bleek de arme jongen zijn twee oogjes te missen en ik zette hem terug in de kast. Eenmaal thuis begon een schuldgevoel zich meester van mij te maken: zit die arme beer daar helemaal alleen in het donker, zonder iets te kunnen zien! Ik ben de volgende dag als een gekke opnieuw naar de kringwinkel gereden, met een bang hart, in de hoop dat hij er nog zou zijn. GELUKKIG zat hij daar nog steeds op mij te wachten. Eenmaal thuis heb ik de belofte gemaakt aan Herman (hij vertelde me dat dat zijn naam was) dat hij een operatie zou krijgen en snel weer zou kunnen zien! Zo kwam ik na eventjes zoeken bij de berendokter terecht. Na enkele leuke mailtjes heen en weer met de behandelende arts spraken we af dat hij zou kunnen afreizen naar Nederland. Eens de dag was aangebroken nam ik (tijdelijk) afscheid van Herman, hij had zijn koffertje al gepakt. Ik gaf hem nog een warm dekentje mee voor zijn lange reis en weg was hij onze flinke man! Al snel bevestigde de berendokter zijn goede aankomst in het hospitaal, hij zou eerst nog even mogen bekomen van zijn lange reis en wat uitrusten. Enkele dagen later kreeg ik het geruststellende bericht dat de operatie geslaagd was en Herman terug kon zien, wat was ik blij dat te horen. Ook had de berendokter zijn oude gewrichten behandeld en zijn pootjes en voetjes voorzien van nieuwe zooltjes. En dan was het blij afwachten op zijn thuiskomst... Ik had hem niet meer verwacht die dag, het was tenslotte al na 21u, maar plots stond de taxi voor de deur met onze bijzondere patient! De andere beren wisten al dat er wat gaande was en iedereen had zich verzameld in de woonkamer om Herman op te wachten. Toen de doos uiteindelijk openging en Herman er verlegen uitstapte werd er gejuicht en gehuild van ontroering! Onze Herman was als herboren, allemaal dankzij de lieve berendokter en zijn uitzonderlijke toewijding voor zijn vak! Ik hoop niet dat het ooit nog nodig zal zijn, maar als een van onze beren een behandeling nodig heeft weten we waar me moeten zijn!

Natascha
3 jaar geleden

Vanaf het eerste contact met de Berendokter hadden mijn dochter (11) en ik een heel goed gevoel bij jou!
Jouw inlevingsvermogen naar Beer en Kind zijn goud waard en hebben ons als ouders wat stiekeme lachmomenten opgeleverd. Pas op, wijzelf nemen de liefde voor onze Bob, steun & toeverlaat van onze dochter, héél serieus. Bob is heilig!
Haar angst dat Bob kapot zou gaan was zeer gegrond en wilden wij koste wat kost voorkomen.
Jij hebt onze dochter weer een mooie ervaring rijker gegeven en Bob zit weer lekker in zijn vel!
Dankjewel Berendokter 🐻🤎

monique wonink
3 jaar geleden

Mijn beertje van 42 was gepakt door mijn jonge pup
En de beren dokter heeft hem helemaal weer opgelapt
En hij heeft het super gehad bij de dokter maar is weer blij dat hij thuis bij zijn baasje is.dank je wel daarvoor dat ik weer beter ben 😘


Om terug te gaan naar de Homepage, klik op de link hierna: https://www.deberendokter.nl  (of op de knop ‘HOME’ in het menu).