DeBerendokter.nl Reacties?

Bent u tevreden over de Berendokter en wilt u dit laten weten, of heeft u suggesties? Laat dan in het formulier hieronder uw berichtje achter!

(Het e-mailadres dat u invult, wordt niet op de website getoond.)

Reactie plaatsen

Reacties

Inge Prins
een maand geleden

Vorige week Dotje opgestuurd naar de Berendokter. Gister kwam ze alweer thuis!! En zo goed opgeknapt. Heerlijk fris en een paar maten meer!. Super super blij mee. Kan ons kleine meisje straks met oma’s beer slapen:)!

Ineke wilhelmus
een maand geleden

Heel mooi gelukt en heel fijne service

Ineke Spijkenisse

Rob
een maand geleden

Heel veel dank, berendokter.
Mijn beertje van 63 jaar oud is weer helemaal opgeknapt: Met veel zorg is hij weer stevig en schoon. Prachtig stukje werk. Hij krijgt een pronkplaats op de slaapkamer.

Majorie
5 maanden geleden

Mijn 38 jaar oude beer heeft een weekje in het Berenlogement gelogeerd en kwam herboren en als nieuw weer thuis!
Hele fijne en heldere service en communicatie.
Blij dat ik het heb gedaan,fijn om de emotionele en sentimentele waarde van je jeugdherinnering op te waarderen.Een aanrader!

Renate
10 maanden geleden

Beste Berendokter,
Bedankt voor het opknappen van mijn 32 jaar oude teddy. Hij heeft het erg naar zijn zin gehad en dat is ook te zien aan de kilootjes die hij mee terug naar huis heeft genomen. Hij is lekker in bad geweest en zit weer lekker in zijn vel.

Bedankt.

Marion Siegmund
10 maanden geleden

Beste Berendokter,
Kort voor Kerstmis 2020 ontving ik onze 78 jarige beer Freddy gerestaureerd en wel terug. Vooral de manier , met uiterste zorg en vakmanschap, heeft ons oude beertje weer een mooi en lief uiterlijk gegeven. Hij gaat zeker weer enkele jaren mee. Hartelijk dank.

Fei Fei
10 maanden geleden

Dear Bear Doctor,

Thank you for the wonderful make-over holiday at your clinic. I am now safely back home with my family and friends. Upon my arrival, they all gasped at my soft and pretty (and almost luxurious) fur that you have restored for me. Some of them kept asking for more photos of mine. They told me that I now look like a 6-year-old again. For a 21 year-old bear, this is really flattering.

I will never forget the wonderful time I spent with you and the other teddies, and I will pass by again in the future when I need a bath.

Love, Fei Fei

Barbara
een jaar geleden

Vandaag is mijn 50-jarige Beer thuis gekomen na een verblijf in de kliniek van de Berendokter. Hij had namelijk nogal wat ouderdomskwaaltjes. Beer ziet er fantastisch uit. De Berendokter heeft echt liefde voor de beren die hij behandelt en dat zie je aan alles, van de website, tot de e-mailwisselingen tot het mooie eindresultaat. Het was me een genoegen en ik beveel de kliniek van harte aan!

Judith
een jaar geleden

Hallo Berendokter,

Vandaag kwam onze oude beer weer naar huis.
Hij vertelde dat hij de operatie goed had doorstaan. Hij is weer de oude en kan weer jaren mee.
Super bedankt voor de goede service.Top!

Robbie
een jaar geleden

Een tijdje terug bezocht ik een lokale kringloopwinkel en vond daar in de hoek van een glazen kastje een mooie oude teddybeer. Toen ik hem uit het kastje haalde bleek de arme jongen zijn twee oogjes te missen en ik zette hem terug in de kast. Eenmaal thuis begon een schuldgevoel zich meester van mij te maken: zit die arme beer daar helemaal alleen in het donker, zonder iets te kunnen zien! Ik ben de volgende dag als een gekke opnieuw naar de kringwinkel gereden, met een bang hart, in de hoop dat hij er nog zou zijn. GELUKKIG zat hij daar nog steeds op mij te wachten. Eenmaal thuis heb ik de belofte gemaakt aan Herman (hij vertelde me dat dat zijn naam was) dat hij een operatie zou krijgen en snel weer zou kunnen zien! Zo kwam ik na eventjes zoeken bij de berendokter terecht. Na enkele leuke mailtjes heen en weer met de behandelende arts spraken we af dat hij zou kunnen afreizen naar Nederland. Eens de dag was aangebroken nam ik (tijdelijk) afscheid van Herman, hij had zijn koffertje al gepakt. Ik gaf hem nog een warm dekentje mee voor zijn lange reis en weg was hij onze flinke man! Al snel bevestigde de berendokter zijn goede aankomst in het hospitaal, hij zou eerst nog even mogen bekomen van zijn lange reis en wat uitrusten. Enkele dagen later kreeg ik het geruststellende bericht dat de operatie geslaagd was en Herman terug kon zien, wat was ik blij dat te horen. Ook had de berendokter zijn oude gewrichten behandeld en zijn pootjes en voetjes voorzien van nieuwe zooltjes. En dan was het blij afwachten op zijn thuiskomst... Ik had hem niet meer verwacht die dag, het was tenslotte al na 21u, maar plots stond de taxi voor de deur met onze bijzondere patient! De andere beren wisten al dat er wat gaande was en iedereen had zich verzameld in de woonkamer om Herman op te wachten. Toen de doos uiteindelijk openging en Herman er verlegen uitstapte werd er gejuicht en gehuild van ontroering! Onze Herman was als herboren, allemaal dankzij de lieve berendokter en zijn uitzonderlijke toewijding voor zijn vak! Ik hoop niet dat het ooit nog nodig zal zijn, maar als een van onze beren een behandeling nodig heeft weten we waar me moeten zijn!

Natascha
een jaar geleden

Vanaf het eerste contact met de Berendokter hadden mijn dochter (11) en ik een heel goed gevoel bij jou!
Jouw inlevingsvermogen naar Beer en Kind zijn goud waard en hebben ons als ouders wat stiekeme lachmomenten opgeleverd. Pas op, wijzelf nemen de liefde voor onze Bob, steun & toeverlaat van onze dochter, héél serieus. Bob is heilig!
Haar angst dat Bob kapot zou gaan was zeer gegrond en wilden wij koste wat kost voorkomen.
Jij hebt onze dochter weer een mooie ervaring rijker gegeven en Bob zit weer lekker in zijn vel!
Dankjewel Berendokter 🐻🤎

monique wonink
een jaar geleden

Mijn beertje van 42 was gepakt door mijn jonge pup
En de beren dokter heeft hem helemaal weer opgelapt
En hij heeft het super gehad bij de dokter maar is weer blij dat hij thuis bij zijn baasje is.dank je wel daarvoor dat ik weer beter ben 😘

Laura
een jaar geleden

Bij mijn 30 jaar oude beer, Thomas, was zijn pootje eraf. Na een uitstekend verzorgd logeerpartijtje is hij weer goed verzorgd thuis gekomen met alle pootjes er weer aan.

Sanne DeHart - Ebbers
een jaar geleden

Toen ik geboren werd kocht mijn vader vol trots een grote beer, die ik al die jaren bewaard heb. Nu, 32 jaar later, word ik zelf moeder en gaat deze beer naar de volgende generatie. Maar Beer was een beetje vies, en moet natuurlijk even volledig tot rust komen voordat de kleine er is. Via internet bij de Berendokter uitgekomen, en Beer is lekker verwent! Lekker wezen logeren en een heerlijk bad gehad! Bedankt voor de goede zorgen!

Bernadette Koopmans
een jaar geleden

Mijn 60 jaar oude Beer is weer helemaal mooi! Zijn vacht is weer schoon en bruin. Zijn neus en zolen zijn hersteld, en hij bromt weer als vanouds. Heel fijn om dat geluid weer te horen... Dankjewel, Berendokter!

Bernadette Heinen
2 jaar geleden

We hebben onze ‘Beer’ recentelijk ondergebracht in het berenlogement in Wijchen. Beer, zo’n 62 jaar oud, werd een beetje krakkemikkig, slechtziend enz.
Het verblijf bij de berendokter heeft Beer heel erg goed gedaan. We hebben Beer inmiddels weer thuis mogen ontvangen en zijn ontzettend tevreden met het resultaat. Beer kan weer goed zien en kijkt weer helder uit de ogen, heeft weer kleur gekregen en de wondjes aan handen en voeten zijn genezen. TOP resultaat !!
We zijn erg blij ...

Gerda
2 jaar geleden

Zo blij dat ik via een serieuze zoektocht bij de berendokter ben uitgekomen. Ik kon er terecht voor het opknappen van een beertje van meer dan 70 jaar oud. Ze was beide oortjes kwijtgespeeld en ze rook een beetje muffig. De beer was van mijn moeder geweest en zij gaf het cadeau aan mijn dochtertje. Nu staat Beertje te pronken op de kinderkamer. Het was wel een stap om Beertje op te sturen aangezien we niet dichtbij woonden. Maar alles is goed gegaan. Beertje is perfect, met alle zorg van de wereld, opgeknapt. Heel erg bedankt! Wij zijn super content. :-)

Kelly
2 jaar geleden

Beer is al 6 jaar de beste vriend van onze zoon Quinn..
Helaas had hij een aanvaring gehad met de hond.
Beer had een flinke scheur in zijn kop en miste een oog. Quinn was zo verdrietig😢gelukkig kwamen we na een zoektocht op internet , de Berendokter tegen.
Wat zijn we blij met de goede zorgen van dr Mende.
En wat een fijn contact.
Beer is weer als nieuw en onze zoon weer helemaal gelukkig♥️

Truus
2 jaar geleden

Beertje zat al jaren morsig en ingezakt bij het hoofdeinde van ons bed. Hij is al 59 jaar een trouwe metgezel van mijn man, maar was wel erg verwaarloosd in zijn verzorging.
Eindelijk durfde ik de stoute schoenen aan te trekken en Beertje naar de berenkliniek van dr. Mende te sturen. Al in het eerste contact was ik gerustgesteld over de aandacht en verzorging die hij zou krijgen.
Op kerstavond werd hij weer herenigd met zijn baasje, die hem met ontroering in zijn armen sloot. Prachtig om te zien hoe een 60-jarige man zijn knuffel waardeert en daarmee ook het werk van de berendokter.
Dankjewel voor alles.

Jolande
2 jaar geleden

De Beer is super mooi geworden,
hij had geen oogjes meer en er waren naadjes los, en hij was heel vies, (beer was ook meer dan 50 jaar oud) en nu is hij weer stralend, een echte mooie oude beer zo hij hoort te zijn op zo'n leeftijd.
Dank je wel berendokter voor dit mooie vakwerk.


Om terug te gaan naar de Homepage, klik op de link hierna: https://www.deberendokter.nl  (of op de knop ‘HOME’ in het menu).